Skip to main content

PERKEMBANGAN TERKINI COVID-19

Johnson & Johnson menyokong Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO)

Kesan pandemik wabak COVID-19 tidak boleh dinafikan. Kami menggalakkan para pengguna untuk mempelajari dan mengikuti panduan yang disediakan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia.

RESPONS KAMI TERHADAP COVID-19

Di Johnson & Johnson Consumer Health, kami bertekad untuk membantu individu dan komuniti di seluruh dunia menangani impak wabak COVID-19 yang tidak terduga ini. Pasukan kami terus aktif mengekalkan pengeluaran produk utama kesihatan pengguna, termasuk produk jenama LISTERINE®.

Tumpuan kami adalah untuk menolong rakyat menjaga kesihatan mereka agar tidak lebih membebankan sistem kesihatan sedunia yang teruk dijejas wabak COVID-19. Pemintaan terhadap pengkumur mulut kami sangat tinggi kerana para pengguna memberikan lebih tumpuan kepada kebersihan diri. Kami mengutamakan pengeluaran produk yang berterusan untuk mengekalkan bekalan, sambil memastikan tahap kualiti dan keselamatan tertinggi.

GUNA SEPERTI YANG DIARAHKAN

Terdapat soalan-soalan daripada pengguna mengenai keberkesanan pengkumur mulut LISTERINE® terhadap COVID-19. Kesihatan dan keselamatan para pengguna adalah amat penting bagi kami. Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya, dan jawapan daripada pembuat pengkumur mulut LISTERINE®.

MANFAAT PRODUK KAMI

SOALAN-SOALAN LAZIM YANG LAIN

Pengurangan Talian Pusat Panggilan dan Sokongan Pautan Hubungi Kami

Oleh kerana keadaan kecemasan kesihatan awam yang semakin meningkat, anda mungkin mengalami respons yang tertangguh apabila menghubungi Pusat Panggilan kami atau apabila menghantar e-mel melalui pautan 'Hubungi Kami' di laman web kami. Kami menghargai kesabaran anda dan kami berusaha untuk menyediakan perkhidmatan terbaik untuk anda dan keluarga anda pada masa ini.